top of page

Over ons

Wij zijn Marc Tromer en Samantha van Rooijen en zijn medio 2022 verhuisd naar de regio Moraira-Javea aan de Costa Blanca in Spanje om ons hart en onze passie te volgen.  Na onze loopbanen in NL kijken wij uit naar leven en werken in een prachtig land met een fijn klimaat, relaxte mensen, prachtige golfbanen en outdoor mogelijkheden. Met de PGA golfinstructeurs opleiding (level 2) op zak, gaan wij golfreizen vanuit NL naar de Costa Blanca organiseren. 

Aangezien wij al zo'n 20 jaar hier in de regio komen, zijn wij goed bekend met de golfbanen in de regio en de mooiste plekjes wat betreft wandeltochten, lokale evenementen, relaxen en culinaire verwennerij.


De mogelijkheden voor golfers zijn, zowel voor beginners als gevorderden, zeer uitgebreid en uitdagend. Wij werken o.a. samen met Golftime Amersfoort & locale golfclubs.  Wij kunnen geheel op uw wensen en groepsgrootte (vanaf 8 personen) een reis met bijpassend programma aanbieden. Zo kunnen we naast golfen ook andere activiteiten & excursies organiseren. 

  
Heeft u interesse of wilt u meer informatie ? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. 

Hasta la vista

Marc & Samantha 

bottom of page