top of page

Regio Costa Blanca

De Costa Blanca, gelegen aan de oostelijke kust van Spanje, biedt een betoverende mix van natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom. Met haar mediterrane charme trekt deze regio jaarlijks talloze bezoekers aan.

Het klimaat aan de Costa Blanca is werkelijk ideaal. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en milde temperaturen, is het een toevluchtsoord voor zonliefhebbers en buitenenthousiastelingen. De verkoelende zeewind maakt zelfs de warmste dagen aangenaam, terwijl de zachte winters het mogelijk maken om gedurende het hele jaar van buitenactiviteiten te genieten.

Van de met palmbomen omzoomde boulevards tot de adembenemende bergketens, de regio biedt een scala aan mogelijkheden voor avontuurlijke ontdekkingsreizen.

Langs de kustlijn vinden we pareltjes van steden en dorpen. Van het pittoreske Altea met zijn schilderachtige straatjes en artistieke flair tot het bruisende nachtleven van Javea, er is voor elk wat wils. Calpe's imposante rotsachtige uitloper, bekend als de Peñón de Ifach, is niet alleen een natuurlijk herkenningspunt, maar biedt ook een uitdagende klim voor wandelaars met een panoramisch uitzicht als beloning.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand, avontuur in de bergen, culturele ontdekkingen of gewoon een ontsnapping aan het dagelijkse leven, de Costa Blanca biedt het allemaal. 

Moraira smokkelaarsroute.jpg.optimizer.jpg
Moraira - smokkelaars route

Overige activiteiten 

Naast onze golfervaring, bieden wij ook een scala aan andere activiteiten om je verblijf nog rijker te maken. Naast het golfen kun je genieten van wandeltochten door schilderachtige landschappen, meegaan op boeiende wijntours en deelnemen aan uitstapjes naar lokale evenementen en markten. 

De organisatie van deze diverse activiteiten wordt zorgvuldig beheerd door Samantha van Rooijen, een professional met een schat aan ervaring als voormalig reisleidster bij Djoser. Dankzij haar expertise zorgen we ervoor dat elk detail van je ervaring perfect wordt verzorgd. We streven ernaar om een onvergetelijke en op maat gemaakte ervaring te bieden die voldoet aan al je verwachtingen.

Wandeling Bernia - Calpe 
Bernia resizer.jpg
Bernia 2 resizer.jpg
Wandeling Montgo - Javea 
Montgo Marc.jpg
Montgo resizer.jpg
Reunie Defensie in Spanje
bottom of page