top of page

Golfreizen

Golfparadijs Costa Blanca

Wij organiseren golfreizen waarbij training en zoveel mogelijk speeltijd de rode draad is voor onze reizen. 

Wij werken o.a. samen met Golftime uit Amersfoort en met locale golfbanen & accommodaties. ​

Een greep uit de vele prachtige golfbanen:

Oliva Nova golf, La Sella golf, Meliá Villaitana golf, Altea golf, El Saler golf, La Galiana golf, Bonalba golf, El Plantio golf etc. 

Inhoud golfreis​

De flyer van de golfreis november 2023 geeft het programma weer waarbij we de balans tussen golf en vrije tijd proberen te waarborgen.

Centraal staat: training/course management, zoveel mogelijk spelen én ontspanning.

Persoonlijke wensen​

Indien u persoonlijke wensen heeft, kunnen we tevens een reis op maat samenstellen die aan uw specifieke wensen voldoet, op voorwaarde dat de groepsgrootte ten minste 6 personen betreft. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij maken tevens een video van uw golftrip zodat u thuis nog eens kan nagenieten van deze unieke beleving.

 

Naast golfen als hoofdactiviteit kunnen wij ook andere activiteiten voor u regelen zoals een wijnproeverij, een uitdagende bergtocht of een bezoek aan een lokale markt.  Heeft u andere suggesties? Laat het ons weten via een bericht.

 

Muchas gracias 

Golfreis november 2023

Flyer - Denia Marriott - Tromer (1).jpg

Inschrijving is gesloten

Golf Oliva Nova.1 resizer.jpg
Oliva Nova Golf

Oliva Nova Golf

Oliva Nova golf heeft een 18-holes baan gelegen op 50 hectare en ontworpen door Severiano Ballesteros.

Het is een par 72-course van 6.350 m met een slope rate van 120, met als belangrijkste kenmerk dat 15 van de 18 holes waterhindernissen bevatten.

De uitzonderlijke ligging en de omliggende omgeving maken deze golfbaan tot een van de favorieten aan de Costa Blanca, aangezien zowel de baan zelf als de beschikbare infrastructuur van topniveau het in alle opzichten comfortabel maken.

De faciliteiten zijn naast een fraai clubhuis, een pitch & put area 5 holes par 3, een driving range (25 matten), putting green en oefenbunker.

Uw hond als caddy?

U kunt uw hond ook meenemen op de golfbaan.    Honden moeten altijd aangelijnd zijn, aan de karren (trolleys) of aan de buggy

bottom of page